Hőszigetelt padlásajtó Víziváros

A szabványok előírásait teljesítő padlásfeljáró Víziváros övezetében direkt a gyárból, hosszú élettartamú tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen fejlesztéseinek köszönhetően gond nélkül alkalmazható padlásfeljárókat ajánlunk ügyfeleink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, kialakításukban feltűnés nélküliek, ennek megfelelően a sok esetben szükségszerűen beszerelt padlásajtók a lakás belsejéhez jól igazodó stílusúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padláslétra fixáló egysége kényelmesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. A behajtogatott padláslépcső szakaszok lenyitása alap esetben manuálisan történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp támogatja. A lépcső nyitott pozícióban egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval felszerelve, ilyen módon biztos haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Víziváros

Milyen jellemzői vannak az általunk forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem rosszabbodó stabilitása, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a biztosan funkcionáló zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslépcső típust nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen csupán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül különböző padlásfeljáró nyílás méretű változatok vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső beépítése Víziváros régiójában

A padláslépcső termék beszerelése némi szakértelmet, illetve valamennyi fizikai erőt követel meg. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően adott, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez el lett végezve, a terméket be kell illeszteni, és a sarkoknál található menetes szál felhasználásával a födém alsó síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, fúrással járó fixálási technológiát.

Elektromos padláslétra Víziváros

5 jellemző melléfogás, amit padlásfeljárók kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Vízivárosi otthonába!