Hőszigetelt padlásajtó telepítése Székesdűlő megbízhatóan

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásfeljáró telepítése Székesdűlő régiójában egyenesen a gyárból, tartós formában hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen újításainak betudható módon gond nélkül alkalmazható padlásfeljárókat kínálunk ügyfeleink számára. A termékek maradék nélkül kielégítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a sokszor szükségszerűen telepített padláslétrák az enteriörhöz kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró erősítő mechanizmusa játszi könnyedséggel működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben kézzel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A feljáró nyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél létra, fogódzóval ellátva, így biztonságos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Székesdűlő

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró aluminium
 • padlásfeljáró 300 cm
 • fémlétrás padlásfeljáró Székesdűlő
 • padlásfeljáró megoldások Székesdűlő
 • profi padlásfeljáró Székesdűlő
 • padlásfeljáró kivágása Székesdűlő
 • padlásfeljáró 60×60
 • padlásfeljáró 80×140 Székesdűlő
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek Székesdűlő
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat Székesdűlő
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró ajtó Székesdűlő
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padlásajtóknak?

Számos olyan előnnyel bír egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa feljáróval. Az idő múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslépcső típust kínálni a 4-féle termékváltozattal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes fajtákon belül különféle padlásajtó nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padlásajtó felszerelése Székesdűlő övezetében

A padláslétra termék beszerelése némi tapasztalatot, valamint egy kevés testi erőt kíván. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés kiemelt statikai szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez adott, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, fúrással járó fixálási tevékenységet.

Elektromos padláslétra Székesdűlő

5 tipikus gond, amit padlásfeljárók méretezése közben elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A standard padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi típusú feljáró megkapható. Különböző méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen megtörténhet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Székesdűlői otthonába!