Hőszigetelt padlásajtó telepítése III. kerület Bogdáni út gyártói garanciával

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslépcső telepítése III. kerület Bogdáni út övezetében közvetlenül a gyárból, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padlásajtó?

A gyártó új fejlesztéseinek jóvoltából komfortosan alkalmazható padlásajtókat nyújtunk megrendelőink számára. A gyártott árucikkek teljes egészükben kielégítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a sokszor kényszerűségből beszerelt padláslépcsők a beltérbe illeszkedő kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket a korróziótól. A termékek erősítő szerkezete kényelmesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A feljáró lenyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél létra, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően biztos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró III. kerület Bogdáni út

Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve ralálnak ránk:

 • padlásfeljáró alkatrészek III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró áthelyezése
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró létra vasalatok III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró rögzítése
 • padlásfeljáró szerelvény
 • padlásfeljáró 50×70 III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró 60×130
 • padlásfeljáró 90×120 III. kerület Bogdáni út
 • hőszigetelt padláslépcső akció III. kerület Bogdáni út
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek III. kerület Bogdáni út
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak III. kerület Bogdáni út
 • tűzgátló padlásajtó beépítése III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró ajtó III. kerület Bogdáni út
 • padlásfeljáró 70×90 III. kerület Bogdáni út

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan előnnyel bír egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem csökkenő szilárdsága, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos döntés emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásajtó megoldást ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek alapvetően pusztán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül eltérő padláslétra nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padláslépcső felszerelése III. kerület Bogdáni út területén

A padlásfeljáró termék beépítése valamennyi szakértelmet, valamint valamennyi fizikai erőt kíván. A padláslétrák adott belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt épületszerkezeti szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez adott, a padlásajtót be kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván más, roncsolással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslépcső III. kerület Bogdáni út

5 gyakran előforduló hiba, amit padlásfeljárók méretezése közben elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A szokásos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe minden típusú feljáró megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság leküzdése nem is teljesíthető az aprócska tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerület Bogdáni úti otthonába!