Hőszigetelt padlásajtó Pasarét

Kiváló anyagokból készült padláslépcső Pasarét vonzáskörzetében egyenesen az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padláslépcső?

A Wippro cég új fejlesztéseinek köszönhetően játszva működtethető padlásajtókat ajánlunk vevőink számára. A gyártott árucikkek tökéletesen kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, kialakításukban feltűnés nélküliek, emiatt a sok esetben kénytelenségből beszerelt padláslétrák a lakás belsejéhez illeszkedő kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásfeljárót az idő vasfogától. A padláslépcső rögzítő mechanizmusa kényelmesen kezelhető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézzel zajlik, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró nyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél feljáró, fogódzóval az oldalán, ilyen módon biztos haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Pasarét

A weboldalunkat felkereső felhasználók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Pasarét
 • padlásfeljáró berakása Pasarét
 • padlásfeljáró felszerelése
 • padlásfeljáró lépcső árak
 • profi padlásfeljáró Pasarét
 • padlásfeljáró teleszkópos
 • padlásfeljáró 60*110
 • padlásfeljáró 60×70 Pasarét
 • padlásfeljáró 90×60 Pasarét
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Pasarét
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padláslépcső Pasarét
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró gyártás Pasarét
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalmazott padláslétráknak?

Jó néhány olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő masszivitása, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés őt választani. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásfeljáró típust ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek lényegében pusztán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül különböző padlásajtó nyílás méretű variánsok szerezhetők be.

A Wippro padláslétra beszerelése Pasarét régiójában

A padlásfeljáró termék beépítése valamennyi hozzáértést, illetve egy kevés testi erőt kíván. A padláslétrák méretezett belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés legfontosabb szerkezeti tényezője a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva adott, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket be kell pozicionálni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell szorítani. Nem kíván további, roncsolással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslétra Pasarét

5 visszatérő melléfogás, amit padlásajtók betervezésekor vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A szokásos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kisebb területe marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Pasaréti otthonába!