Hőszigetelt padlásajtó felszerelése Istvántelek kiváló minőségben

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó beszerelése Istvántelek területén direkt az üzemből, hosszú élettartamú lenyitható megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég új újításainak jóvoltából komfortosan üzemeltethető padlásfeljárókat nyújtunk megrendelőink számára. A termékek maximálisan teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, külsejükben feltűnés nélküliek, így a számtalanszor szükségszerűen felerősített padláslépcsők a lakás belsejéhez jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a korróziótól. A padláslépcső fixáló egysége komfortosan működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézzel megy végbe, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső kinyitott állapotban egyenes, stabil acél feljáró, kapaszkodóval az oldalán, így biztos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Istvántelek

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró 60×120 Istvántelek
 • padlásfeljáró beszerelés
 • fix padlásfeljáró
 • padlásfeljáró méretek Istvántelek
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak
 • tetőtéri padlásfeljáró Istvántelek
 • padlásfeljáró 80*120 Istvántelek
 • padlásfeljáró 80×80
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Istvántelek
 • teleszkópos padláslépcső méretek Istvántelek
 • lenyitható padlásajtó Istvántelek
 • tűzgátló padlásajtó beépítése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×140 Istvántelek

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalomba hozott padlásajtóknak?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan kezelést, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen üzemelő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs elhatározás őt választani. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padláslépcső típust nyújtani a 4-féle verzióval, amelyek voltaképpen csak a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül különféle padláslétra nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padlásajtó beszerelése Istvántelek övezetében

A padláslépcső termék felszerelése minimális tapasztalatot, valamint egy kis testi erőt igényel. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt statikai tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez kialakításra került, a padlásfeljárót a helyére kell pozicionálni, és a sarkoknál található menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel más, fúrással járó fixálási tevékenységet.

Elektromos padláslétra Istvántelek

5 rendszeres hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást hozunk létre. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi létravariáns elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kisebb tere marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Istvánteleki otthonába!