Hőszigetelt padlásajtó felszerelése III. kerület Árpád fejedelem útja megbízhatóan

Minőségi padláslétra beszerelése III. kerület Árpád fejedelem útja övezetében közvetlenül a gyárból, hosszú élettartamú hőálló kivitelben.

Hogyan épül föl a cégünk által forgalmazott Wippro padláslépcső?

A gyártó modern újításainak jóvoltából játszva működtethető padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink részére. A termékek maximálisan teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben letisztultak, ezáltal a sok esetben kényszerből elhelyezett padlásajtók az enteriörhöz illeszkedő stílusúak.

Mindegyik termék igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek erősítő egysége játszi könnyedséggel működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt manuálisan történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ilyen módon megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra III. kerület Árpád fejedelem útja

Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • padlásfeljáró zárszerkezet
 • padlásfeljáró árlista
 • padlásfeljáró hőszigetelt
 • padlásfeljáró létra vasalatok III. kerület Árpád fejedelem útja
 • padlásfeljáró online
 • padlásfeljáró szerelvény III. kerület Árpád fejedelem útja
 • padlásfeljáró 80 x 120 III. kerület Árpád fejedelem útja
 • padlásfeljáró 60×130
 • padlásfeljáró 90×70 III. kerület Árpád fejedelem útja
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció III. kerület Árpád fejedelem útja
 • teleszkópos padláslépcső méretek III. kerület Árpád fejedelem útja
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Több olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, a szakadatlan ápolást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő lépés emellett letenni a voksát. A gyártó igyekezett több padlásfeljáró típust nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül más-más padlásajtó nyílás méretű variánsok vásárolhatók.

A Wippro padlásajtó beszerelése III. kerület Árpád fejedelem útja területén

A padláslétra termék beszerelése bizonyos fokú rutint, és valamennyi testi erőt kíván. A padlásajtók méretezett belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés legfontosabb szerkezeti feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez megtörtént, a padláslétrát be kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell nyomni. Nem követel meg egyéb, fúrással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Árpád fejedelem útja

5 visszatérő hiba, amit padláslépcsők kapcsán vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A megszokott padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi típusú feljáró elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kisebb helye marad, ennek köszönhetően előfordulhat, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése meg sem valósítható az aprócska tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót III. kerület Árpád fejedelem útjai otthonába!