Hőszigetelt padlásajtó Budaliget

Igényes padlásfeljáró Budaliget Villakert vonzáskörzetében közvetlenül az üzemből, hosszú élettartamú hőálló megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padlásfeljáró?

A Wippro cég új fejlesztéseinek betudható módon könnyedén üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek maximálisan kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a sokszor kénytelenségből elhelyezett padláslépcsők az enteriörhöz kitűnően igazodó kialakításúak.

Aki az Árgépen keres hőszigetelt padlásfeljárót akciós áron, az biztos, hogy fog olcsóbbat találni a mi árainknál, ugyanakkor abban is biztosak vagyunk, hogy az általunk forgalmazott termékek minőségben verhetetlenek.

Valamennyi gyártmány robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket a korróziótól. A padláslétra rögzítő egysége komfortosan kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél létra, kapaszkodóval felszerelve, így megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Budaliget

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által értékesített padlásajtóknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó masszivitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen működő zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy hamar megtérülő elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padlásfeljáró típust kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően csupán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, emellett az egyes fajtákon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Budaliget területén

A padláslétra termék beszerelése valamennyi tapasztalatot, valamint egy kevés testi erőt igényel. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz gyártottan, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés prioritásba helyezett szerkezeti tényezője a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslépcsőt a helyére kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell nyomni. Nem kíván egyéb, fúrással járó fixálási technológiát.

Elektromos padláslépcső Budaliget

5 gyakran előforduló gond, amit padlásajtók méretezése közben elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást készítünk. A standard padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes létravariáns megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kisebb tere marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem vihető véghez az aprócska tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Budaligeti otthonába!