Hőszigetelt padlásajtó beépítése Újlak megbízhatóan

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó felszerelése Újlak vonzáskörzetében egyenesen a gyárból, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padláslétra?

A Wippro cég szüntelen fejlesztéseinek betudható módon komfortosan használható padláslétrákat nyújtunk megrendelőink számára. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban letisztultak, ennek megfelelően a sokszor szükségszerűen felerősített padláslépcsők az enteriörhöz kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslétrát a rozsda hatásaitól. A padláslétra erősítő egysége komfortosan működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben kézzel zajlik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A lépcső kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, kapaszkodóval ellátva, ennek megfelelően biztonságos haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Újlak

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró alkatrészek Újlak
 • padlásfeljáró berakása Újlak
 • padlásfeljáró gyártó
 • padlásfeljáró létra ár
 • padlásfeljáró rögzítése Újlak
 • padlásfeljáró szerelvény Újlak
 • padlásfeljáró 50×100 Újlak
 • padlásfeljáró 60×90
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Újlak
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×140 Újlak

Milyen ismérvei vannak a cégünk által forgalmazott padlásajtóknak?

Több olyan előnnyel bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó megbízhatósága, a folyamatos ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan záródó retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy ésszerű elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padláslétra megoldást nyújtani a négyféle verzióval, amelyek voltaképpen mindössze a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, illetve az egyes fajtákon belül különféle padláslétra nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső beszerelése Újlak területén

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú odafigyelést, valamint valamennyi testi erőt kíván. A padláslétrák méretezett belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt épületszerkezeti tényezője a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva adott, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez adott, a terméket be kell pozicionálni, és a sarkoknál található menetes szál segítségével a födém alsó síkjához kell helyezni. Nem igényel egyéb, fúrással járó stabilizálási műveletet.

Elektromos padláslépcső Újlak

5 tipikus melléfogás, amit padlásfeljárók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A szokásos padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb mozgástere marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Újlaki otthonába!